FEESTDAGEN BROCHURE 2024
Kerstdagen en Oud & Nieuw
Alle arrangementen zijn te bestellen vanaf 4 personen.
Gastvrij zullen wij uw evenement verzorgen, desgewenst met alles erop en eraan.
Wij maken vol passie een offerte op maat.
Langs deze weg wensen wij u alvast een liefdevol & smakelijk samenzijn toe!
Samenstelling van diverse koude & warme hapjes voor iedere gelegenheid.
Charcuterie plateau met diverse worstsoorten, gerookte hammen & paté.
Olijven, noten & tapenades.
Rijkelijk belegde bruschetta’s
Gehaktballetjes & kipspiesjes.
Toast & brood
Arrangement 2: € 18,50 p.p.
Kaasplank met notenbrood & chutney
Charcuterie plateau met diverse worstsoorten, gerookte hammen & paté.
Olijven, tafelzuren, noten & tapenades
Rijkelijk belegde bruschetta’s
Gambaspiesjes, gehaktballetjes & kiphapjes.
Bladerdeeghapjes.
Toast & brood
Diner arrangement:
Hierin kunt u een keuze maken uit voorgerechten, soepen, hoofdgerechten & dessert.
Of natuurlijk het gehele menu bestellen.
€ 14.50 p.p. voor voorgerechten
€ 7.50 p.p. voor soepen
€ 27.50 p.p. voor hoofdgerechten
€ 9.50 p.p. voor dessert
Of het gehele menu voor € 54,50 p.p.
Carpaccio van gemarineerd rund, huisgemaakte Pesto, Oude kaas, spekjes & rucola
Palet van gerookte Zalm, Gerookte Paling & Hollandse Garnalen, in samenspel met zoetzure komkommer & Mosterd- Dille saus
Smaakvolle bouillabaisse met rijkelijke vulling van diverse vis, schaal en schelpdieren
Dubbel getrokken Ossenstaartsoep met rijkelijk bouquet
Licht gebonden tomatensoep met verse gehaktballetjes & een scheutje room
Hert & stoverij met huisgemaakte rosti, witlof & stoofpeer
Zalm & witvis in bladerdeeg, geroosterde groente, roseval aardappel
Ravioli van pompoen, paddenstoeltjes, geroosterde groente & saus van Truffel
Trifle van chocolademousse, amarene kersen & spekkoek
Kaasplankje met notenbrood & compote
Het voorgerecht wordt begeleid door brood met 2 soorten boter. Het hoofdgerecht wordt begeleid door
voor ieder gerecht een bijpassend garnituur.
Kerstdagen, Oud & Nieuw
Luxe koude schotels (vanaf 2 personen)
Een mooie koude schotel is een goede begeleider bij steengrill, gourmet of fondue,
maar is ook een lekkere complete maaltijd voor in een ongedwongen sfeer.
Hors d’œuvre Select € 18.50 p.p.
Huisgemaakte vlees - of vissalade: Rosbief, Beenham, Fricandeau, Carpaccio.
Daarnaast gevulde tomaatjes & gevulde eitjes
Deze salade is luxe opgemaakt.
Hors d’œuvre Extra Luxe € 21.50 p.p.
Huisgemaakte vlees- en vissalade: royaal gegarneerd met Rosbief, Fricandeau,
Beenham & Carpaccio., gevulde tomaatjes & gevulde eitjes. Daarnaast: Gerookte
zalm, Hollandse Garnalen, Paling & Makreel. Deze salade is zeer luxe opgemaakt.
Alle koude schotels zijn voorzien van:
Stokbrood en broodjes, kruidenboter & roomboter
Diverse sauzen; Cocktail, Truffel & Mosterd-Dille
Koud Buffet (vanaf 4 personen) € 27.50 p.p.
Met de komende feestdagen in het vooruitzicht is het een genot om deze dagen voor
u en uw gasten een “warm“ koud buffet te presenteren altijd smakelijk & altijd zeer
compleet.
Buffet Horeca on Tour
Gerookte zalmrolletjes gevuld met garnaaltjes & pesto
Gerookte makreel & forel
Gekookte mosseltjes met prei & knoflook
Aspergesalade met Gemarineerde zalm & ei
Meloenparels met Coburger ham & witte port
Huisbereide rosbief met oude Goudse & uitgebakken spek
Diverse kaassoorten uit Frankrijk & Nederland
Gevulde eieren & tomaten
Salade van zeevruchten met vleestomaat
Caesar salade
Salade van tonijn, ansjovis & olijven
Huisgemaakte huzarensalade
Kruidenboter & diverse broodsoorten
Gourmet, Steen grill of fondue (vanaf 4 personen) € 21.50 p.p.
Biefstuk, varkenshaas, kipfilet, runderburgers, Gemarineerde gamba’s
Koude schotel
Diverse rauwkosten & salades
Huisgemaakte sauzen; Cocktail, Truffel, Kerrie, Mosterd-Dille, Knoflook
Bakgarnituren, zoals champignons, prei, ui, paprika
Salade van Vers fruit
Broodsoorten & kruidenboter