Horeca On Tour
 It's Our Pleasure

FEESTDAGEN BROCHURE 2024

Voor de maanden november & december heeft Horeca on Tour een zeer gastvrije
en smaakvolle menukaart gemaakt met allerhande arrangementen voor alle
feestelijke momenten.
It's our pleasure.

Onze specials voor:
Borrels ( thuis of op kantoor)
 Kerstdagen en Oud & Nieuw
Alle arrangementen zijn te bestellen vanaf 4 personen.
Gastvrij zullen wij uw evenement verzorgen, desgewenst met alles erop en eraan.
Wij maken vol passie een offerte op maat.
Langs deze weg wensen wij u alvast een liefdevol & smakelijk samenzijn toe!

Menukaart november-december 2024
Borrel bites:
Samenstelling van diverse koude & warme hapjes voor iedere gelegenheid.

Arrangement 1: € 14.50 p.p.
Kaasplankje met notenbrood & chutney.
 Charcuterie plateau met diverse worstsoorten, gerookte hammen & paté.
 Olijven, noten & tapenades.
 Rijkelijk belegde bruschetta’s
 Gehaktballetjes & kipspiesjes.
 Toast & brood


Arrangement 2: € 18,50 p.p.

 Kaasplank met notenbrood & chutney
 Charcuterie plateau met diverse worstsoorten, gerookte hammen & paté.
 Olijven, tafelzuren, noten & tapenades
 Rijkelijk belegde bruschetta’s
 Gambaspiesjes, gehaktballetjes & kiphapjes.
 Bladerdeeghapjes.
 Toast & brood

Kerstdagen, oud & nieuw 2024
Diner arrangement:

Hierin kunt u een keuze maken uit voorgerechten, soepen, hoofdgerechten & dessert.
Of natuurlijk het gehele menu bestellen.
€ 14.50 p.p. voor voorgerechten
€ 7.50 p.p. voor soepen
€ 27.50 p.p. voor hoofdgerechten
€ 9.50 p.p. voor dessert
Of het gehele menu voor € 54,50 p.p.

Voorgerechten (€ 14.50 p.p.):
Handgesneden tartaar van Rund, kappertjes en rode ui, gepocheerd ei & huisgemaakte piccalilly
Carpaccio van gemarineerd rund, huisgemaakte Pesto, Oude kaas, spekjes & rucola
Palet van gerookte Zalm, Gerookte Paling & Hollandse Garnalen, in samenspel met zoetzure komkommer & Mosterd- Dille saus

Soepen (€ 7.50 p.p.):
Smaakvolle bouillabaisse met rijkelijke vulling van diverse vis, schaal en schelpdieren
Dubbel getrokken Ossenstaartsoep met rijkelijk bouquet
Licht gebonden tomatensoep met verse gehaktballetjes & een scheutje room

Hoofdgerechten (€ 27.50 p.p.):
Hert & stoverij met huisgemaakte rosti, witlof & stoofpeer
Zalm & witvis in bladerdeeg, geroosterde groente, roseval aardappel
Ravioli van pompoen, paddenstoeltjes, geroosterde groente & saus van Truffel

Desserts (€ 9.50 p.p.):
Trifle van chocolademousse, amarene kersen & spekkoek
Kaasplankje met notenbrood & compote

Het voorgerecht wordt begeleid door brood met 2 soorten boter. Het hoofdgerecht wordt begeleid door
voor ieder gerecht een bijpassend garnituur.

 

Kerstdagen, Oud & Nieuw

Luxe koude schotels (vanaf 2 personen)
Een mooie koude schotel is een goede begeleider bij steengrill, gourmet of fondue,
maar is ook een lekkere complete maaltijd voor in een ongedwongen sfeer.

Hors d’œuvre Select € 18.50 p.p.
Huisgemaakte vlees - of vissalade: Rosbief, Beenham, Fricandeau, Carpaccio.
Daarnaast gevulde tomaatjes & gevulde eitjes
Deze salade is luxe opgemaakt.

Hors d’œuvre Extra Luxe € 21.50 p.p.
Huisgemaakte vlees- en vissalade: royaal gegarneerd met Rosbief, Fricandeau,
Beenham & Carpaccio., gevulde tomaatjes & gevulde eitjes. Daarnaast: Gerookte
zalm, Hollandse Garnalen, Paling & Makreel. Deze salade is zeer luxe opgemaakt.

Alle koude schotels zijn voorzien van:
Stokbrood en broodjes, kruidenboter & roomboter
Diverse sauzen; Cocktail, Truffel & Mosterd-Dille


Koud Buffet (vanaf 4 personen) € 27.50 p.p.

Met de komende feestdagen in het vooruitzicht is het een genot om deze dagen voor
u en uw gasten een “warm“ koud buffet te presenteren altijd smakelijk & altijd zeer
compleet.

Buffet Horeca on Tour
Gerookte zalmrolletjes gevuld met garnaaltjes & pesto
Gerookte makreel & forel
Gekookte mosseltjes met prei & knoflook
Aspergesalade met Gemarineerde zalm & ei
Meloenparels met Coburger ham & witte port
Huisbereide rosbief met oude Goudse & uitgebakken spek
Diverse kaassoorten uit Frankrijk & Nederland
Gevulde eieren & tomaten
Salade van zeevruchten met vleestomaat
Caesar salade
Salade van tonijn, ansjovis & olijven
Huisgemaakte huzarensalade
Kruidenboter & diverse broodsoorten

Gourmet, Steen grill of fondue (vanaf 4 personen) € 21.50 p.p.
Biefstuk, varkenshaas, kipfilet, runderburgers, Gemarineerde gamba’s
Koude schotel
Diverse rauwkosten & salades
Huisgemaakte sauzen; Cocktail, Truffel, Kerrie, Mosterd-Dille, Knoflook
Bakgarnituren, zoals champignons, prei, ui, paprika
Salade van Vers fruit
Broodsoorten & kruidenboter

 

 

 

E-mailen
Bellen